22 septiembre 2014

JORNADA 2 DHF: Rocasa guanya amb facilitat al nostre Sènior Femení

L’Esportiu Castelldefels no va poder puntuar en el seu debut a casa.

El Rocasa de Gran Canaria, un equip físicament superior i que a priori estarà disputant el campionat de lliga va guanyar sense dificultat a l’Esportiu Castelldefels que va lluitar durant tot el partit.

Les nostres noies  plantaven cara durant els primers minuts de partit però el Rocasa aprofitava les errades de llançament i les parades de la seva portera per fer servir la seva millor arma, el contraatac. Tot i així l’Esportiu en defensa posicional va estar força bé i van fer treballar en atac a les canàries.

Es va veure una millora en el joc del Castelldefels que ha de guanyar confiança per al partit de la setmana vinent contra el Zuazo.

18 E Castelldefels Andrea Garcia, Anna Manaut(3), Maria Floriach(1), Anna Sancho(1), Ona Muñoz, Maria Cadens, Patricia Espinola (3), Sara Gil (5), Gael Alfaro, Emma Boada, Silvia LLadró, Roser Espert (2), Paula Corrales, Carlota Teixidó, Eva Torremorell, Paula Tercero(3).

32 Rocasa Gran Canaria ACE Patricia Guedes, Maria Lujan, Melania Falcón(8), Almudena Rodriguez(1), Maria Arabia(2), Carmen Toscano(1), Alba Albadalejo(1), Davinia Lopez(7), Adriana González, Haridian Rodriguez(4), Silvia Navarro, Tidara Trojaola(3), Maria González(5).

Album fotos del partit