28 septiembre 2014

JORNADA 3 DHF: Dues parts ben diferents a Barakaldo

Al pavelló de Lasesarre es van veure dues part molt diferents, la primera per al E. Castelldefels fins el minut 25’ on va estar en el partit, la segona part va ser clarament per al Zuazo.

L’Esportiu Castelldefels es desplaçava a Barakaldo amb 4 baixes importants i només va estar en el partit durant els primers 25 minuts, dues exclusions seguides van fer que el Zuazo marxés en el marcador, arribant al descans amb un avantatge de 4 gols.

La segona es va jugar durant 10 minuts amb una jugadora menys per exclusions, això i l’encert de la portera del Zuazo va fer que l’equip local s’emportés els dos punts.


Cal continuar treballant i seguir el camí de la primera part.


Propera setmana partit a casa contra el Bera Bera, clar aspirant al títol de lliga.


36 Presetecnisa Zuazo: Lorena Ramírez, Natalia Sanz(2), Nerea Elizegui(2), Tania Yañez(7), Ainhoa Hernández(6), Yanire Echabe(2), Oihane Gil(4), Maialen Agirregomezkorta, Leire Garcia, Ainhoa Azaola(2), Alexandra Gil, Maddi Aalla, Patricia Ahedo(5), Vanessa Alvarez(2), Jessica Bonilla(3), Nayla de Andres(1).


27 E. Castelldefels: Andrea Garcia, Anna Manaut(7), Maria Floriach(2), Anna Sancho(1), Patricia Espinola(5), Sara Gil(4), Emma Boada, Roser Espert, Paula Corrales(4), Carlota Teixidó, Eva Torremorell(2), Paula Terceros(2), Marina López.