2 noviembre 2014

JORNADA 7 DHF: Un empat amb gust de victòria

L’Esportiu Castelldefels jugava aquest dissabte a terres gallegues contra el BM Porriño, un partit complicat.

El partit va començar molt igualat , tot i que el Porriño sempre estava per davant del marcador l’Esportiu Castelldefels va aguantar el marcador durant els primers 15minuts. A partir d’aquest moment moltes pèrdues de pilotes i una mala defensa va fer que el Porriño fes un parcial de 7-0   agafant un avantatge de 6 gols a la mitja part.

La sortida dels vestidor no va millorar gaire la situació. En el minut 35 les gallegues guanyaven de 7 gols, però a partir del minut 38, es va iniciar la remuntada, el Castelldefels va pujar la intensitat defensiva i va propiciar talls de pilota que finalitzaven en contraatacs. El Porriño no podia realitzar el seu joc i poc a poc s’anava ajustant el marcador fins que al minut 59, i a temps parat, amb un gol de Sara Gil de penal es va aconseguir l’empat.

Un punt molt important que fa que el Castelldefels ja no sigui el cuer de la categoria.

27 BM Porriño Cerqueira(4), Seijo, Martínez, Mateo (5) Martínez, Andrea(2), Cacheda(2), Sanchez, Alexandra(4), A.Dapena(2), Alba Dapena, Sanmartin(3), Teres, Rivas(4), Sanjuan, Lopez.

27 E Castelldefels Andrea Garcia, Anna Manaut(8), Anna Sancho(2), Ona Muñoz(4), Maria Cadens, Patricia Espinola, Sara Gil(7), Emma Boada(3), Silvia LLadró, Roser Espert, Paula Corrales (2), Carlota Teixidó, Eva Torremorell, Paula Terceros(1).