9 noviembre 2014

JORNADA 8 DHF: Vivelafruta.com E. Castelldefels no pot amb el Cleba León

Vivelafruta.com E. Castelldefels no va poder puntuar dissabte contra el Cleba León, un rival directe.

L’inici del partit va ser molt intens, les noies de Castelldefels van sortir concentrades, sabent el que es jugava, els primers 15 minuts va ser ajustats, la defensa funcionava i això feia que es pogués jugar amb velocitat i a partir del minut 15 les locals es van posar per damunt del marcador. Es va marxar a la mitja part amb dos gols d’avantatge (15-13).

La sortida de la segona part va ser bona per les locals, ampliant la diferència a 3 gols, però un temps mort demanat pel León en el minut 41, on va ajustar la seva defensa, va fer que la diferència s’anés reduint fins que, a falta de 5′, va empatar. El Castelldefels no aconseguia marcar en els darrers 5’ i el León es va endur el partit.

23 ViveLaFruta.com E. Castelldefels: Andrea Garcia, Anna Manaut(2), Maria Floriach, Anna Sancho, Maria Cadens(1), Ona Muñoz, Patrícia Espinola(1), Sara Gil(8), Emma Boada(5), Sílvia Lladró, Roser Espert(2), Carlota Teixidó, Eva Torremorell, Paula Tercero(4), Paula Corrales.

25 Cleba Leon BM: Lozano, Gonzalez, Calvo, Ubillos(3), Gonzalez M. (4), Caño(10), Mendez(1), Blanco, Lito(2), Prieto(3), Palomino, Viñuela, Roldan(2).