23 noviembre 2014

JORNADA 10 DHF: Canyamelar València contra Vivelafruta.com E. Castelldefels

L’Esportiu Castelldefels jugava aquest dissabte a terres valencianes contra el Canyamelar València, un equip que ocupava la 9ena posició i que venia de perdre del camp del Porriño.

El partit va començar molt igualat en el marcador durant tota la primera part. Al minut 20 Vivelafruta.com Castelldefels es posava 2 gols per damunt del marcador (8-10), arribant als darrers 45’ segons del partit amb pilota per l’equip visitant, es demanava temps mort per poder marxar amb avantatge de 2 gols, però una errada va permetre a l’equip local empatar el partit a 13 gols, resultat de la mitja part.

La segona part no començava bé per el Vivelafruta.com Castelldefels, que en 15’ només aconseguia marcar 5 gols, 23-18 al minut 45. A partir d’aquí, l’Esportiu Castelldefels ajustava la seva defensa i millorava en les accions d’atac fins posar-se a tres gols del València, però unes pèrdues de pilotes tontes van fer que els 2 punts es quedessin a casa.<br><br>
Tot i el bon joc demostrat durant molts minuts del partit, al final va guanyar que menys errades va cometre.

31 H Canyameral Valencia: Herreros(2), Descalzo F., Descalzo E., Bravo (4), Esterri, Gutiérrez, Payà (11),Morell (4), Amo, Cañavera(2), Aguas, Segura(2), Alonso(4).

27 E Castelldefels: Anna Manaut(8), Maria Floriach, Anna Sancho, Ona Muñoz(5), Maria Cadens, Patricia Espinola(1), Sara Gil(6), Emma Boada(3), Silvia LLadró, Roser Espert(2), Carlota Teixidó, Eva Torremorell, Paula Tercero(2).