19 enero 2015

JORNADA 11 DHF: Vivelafruta.com E. Castelldefels contra Elche Mustang

Dissabte a Can Vinader es va reprendre la lliga després del mundial d’handbol.

Es jugava contra l’Elche CF Mustang a priori un partit difícil, ja que es un equip que es troba a la part alta de la classificació.
El partit va començar molt igualat, Vivelafruta Castelldefels jugava molt bé en defensa i en atac i, només la portera del Mustang va evitar que l’equip local marxés en el marcador.
La segona part l’equip l’equip visitant va marxar en el marcador fins arribar a 7 gols de diferència, però a partir del minut 45’ l’equip local va ajustar la defensa i va poder posar-se a 2 gols, però a partir d’aquí un seguit de pèrdues de pilotes del Vivelafruta va fer que l’Elche jugués amb tranquil·litat els darrers minuts.

22  E Castelldefels: Andrea Garcia, Anna Manaut(5), Anna Sancho(1), Ona Muñoz (2), Maria Cadens (1), Patricia Espinola (2), Sara Gil (8), Gael Alfaro, Enma Boada( 1), Silvia Lladró, RoserEspert (1), Paula Corrales (1), Carlota Teixidó, Eva Torremorell, Paula Tercero(2)

28  Elche CF Mustang: Ekaterina ZhuKova, Marizza Faria(1), Anna Pi, Marija Popovic(5), Esther Martinez(3), Laura Hdez (3), Miriam Sempere, Llanos Trigueros, MªJose Agullo(1), Ivet Mussons(6), Ana Vicente(7), Lene Tobiasen, Niysai Dunay(2), Lara de la Moneda

castel_14-15.-pet