26 enero 2015

JORNADA 12 DHF: Aula Cultutal contra Vivelafruta.com E. Castelldefels

Vivelafruta.com E. Castelldefels, aquest dissabte viatjava a Valladolid a jugar contra Aula Cultural, equip que ocupa els primers lloc de la classificació.

El Vivelafruta.com E. Castelldefels va començar el partit molt centrat. La defensa funcionava i en atac s’aconseguien situacions clares de gol, tot i que es van errar alguns llançaments, s’arribava a la mitja part amb empat a 15 i amb opcions clares d’aconseguir la victòria.

La segona part la igualtat es va mantenir durant els 10 primers minuts, les local van prémer en defensa , van provocar pèrdues de pilota que finalitzaven en contraatacs clars.

Vivelafruta.com E Castelldefels ho va intentar fins al final, no baixant els braços en cap moment, però ha de millorar en els moments que té superioritat numèrica.

La propera El Mecalia Guardés visita Can Vinader a les 19.30h

32 Aula Cultural: Fernandez P., Casquera, Lopez(3), Vergara(2), Gonzalez, Nieto(1), Guerra(1), Calderón(3), Torres(4), Cifuentes(4), Alvarez (3), Fernandez A. (8), Viloria, Muñiz, Gonzalez de Garibay(3).

28 Vivelafruta.com E. Castelldefels: Anna Manaut(4), Anna Sancho, Ona Muñoz(4), Patricia Espínola(4), Sara Gil(5), Emma Boada(5), Silvia Lladró, Roser Espert(1), Paula Corrales(2), Carlota Teixidó, Eva Torremorell, Paula Tercero(3).