2 febrero 2015

JORNADA 13 DHF: Vivelafruta.com E. Castelldefels contra Mecalia Guardés

Vivelafruta.com-E Castelldefels s’enfrontava aquest dissabte contra el Mecalia Atlético Guardés , equip a priori molt superior a l’equip local.
El Guardés va sortir en tromba, cosa que no esperaven les locals. Al minut 5 Dolo Martin va haver de demanar el primer temps mort, el marcador estava a 1-4, la defensa es va ajustar una mica però en atac les coses no sortien i cada pèrdua de pilota era un contraatac clar de les visitants. Tot i així al final de la primera part es millorava una mica i s’arribava al 10-15.
La segona part es millorava en atac, no es perdien pilotes, la defensa funcionava i la porteria parava, fet que va fer que el marcador s’ajustés fins als dos gols de diferència, però els darrers minuts la superioritat física va fer que el Guardés ampliés la diferencia fins als 7 gols finals.

La propera Clínicas Rincón Málaga visita Can Vinader a les 19.30h.

22 Vivelafruta.com- E Castelldefels Andrea Garcia, Anna Manaut(3), Anna Sancho, Ona Muñoz(2), Maria Cadens, Patricia Espinola(2), Sara Gil(7), Gael Alfaro, Emma Boada(2), Silvia Lladró, Roser Espert, Paula Corrales (5), Carlota Teixidó, Eva Torremorell, Paula Tercero(1).
29 Mecalia Atlco. Guardés, Maestro, Cerqueira(2), Egozque, Doiro(4), Hernandez(1), Kurchakova(6), Wangimba(3), Espineira(3), Lopez(2), Da Silva(1), Machado(4), Rodriguez, Ferrerira, Benzal, Morais (3).