9 febrero 2015

JORNADA 14 DHF: Vivelafruta.com E. Castelldefels contra Clínicas Rincón Málaga

Vivelafruta.com-E Castelldefels tenia un importantíssim partit a casa contra un rival directe el Clínicas Rincón-Màlaga Costa del Sol

El partit va començar malament per a les locals, el Màlaga va sortir en tromba i en el minut 10′ l’equip perdia per 3-7, però a partir d’aquí i amb un parcial de 7-2 el partit es va igualar a 10 gols al minut 10′ i les locals les locals anaven per davant arribant al descans 16-15.
La segona part es va iniciar amb la mateixa tònica que es va acabar la primera, el Castelldefels manava al marcador fins que en el minut 45 les visitants van tornar a empatar el partit, a partir d’aquest moment el marcador es va mantenir ajustat fins que a falta de 5′ el Màlaga va aconseguir 2 gols d’avantatge.
Els dos punt van anar cap a Màlaga, equip que al final va cometre menys errors en els minuts finals.

30 Vivelafruta.com-E Castelldefels Andrea Garcia, Anna Manaut(10), Anna Sancho, Ona Muñoz(3), Maria Cadens, Patricia Espinola(1), Sara Gil(6), Gael Alfaro, Emma Boada(5), Silvia Lladró, Roser Espert(1), Paula Corrales(4), Carlota Teixidó, Eva Torremorell, Paula Tercero.
32 Clnicas Rincón-Málaga Costa del Sol Solano, Mendez(8), Cuevas(1), Mjaerum(4), Moreno, Vera, Sanchez, Dikalo(7), Gutierrez(6), Lopez(1) Ramos, Valdivia(2), Berredekne, Alina(3).