2 marzo 2015

JORNADA 16 DHF: Vivelafruta.com E. Castelldefels contra Prosetecnisa Zuazo

Vivelafruta.com-E Castelldefels aconsegueix els primers dos punt com a local.

Vivelafruta.com-Castelldefels sabia el que es jugava i va sortir molt concentrat des del primer minut

Els primers 25 minuts van ser d’igualtat al marcador, el Castelldefels es posava per davant però el Zuazo no es desenganxava, empatava i es posava per davant en el minut 20′. Els darrers 5′ de la primera part el Vivelafruta.com-Castelldefels aconseguia una diferència de 2 gols (17.15).

A la segona part es va ajustar més la defensa, la porteria parava i aconseguien que el Zuazo només marqués 3 gols en 15′ (23-19). A partir d’aquí el Castelldefels va mantenir el resultat i va saber jugar les diferents variants que va proposar el Zuazo i aconseguia la victòria al final del partit.

30 Vivelafruta.com – E Castelldefels: Andrea Garcia, Anna Manaut (7), Anna Sancho (2), Ona Muñoz (3), Maria Cadens, Patricia Espinola (4), Sara Gil (4), Gael Alfaro, Emma Boada (8), Silvia Lladró, Roser Espert (1), Paula Corrales (1), Carlota Teixidó, Eva Torremorell, Paula Tercero.

28 Prosetecnisa Zuazo: Ramirez, Elizegui (1), Yañez (2), Hernandez (4), Gil (8), Aguirregomezcorta, Azoala, Gil A.(2), Aalla, Amedo(2), Alvarez(2), Bonilla(4), de Andres(3).

castel-zuazo