9 marzo 2015

JORNADA 17 DHF: Balonmano Bera Bera – Vivelafruta.com Esportiu Castelldefels

Vivelafruta.com-E Castelldefels, aquest dissabte viatjava a San Sebastián per jugar contra el líder de la lliga

Vivelafruta.com va començar el partit poc concentrat i va fer que en el minut 7 es demanés ja un temps mort per tal de trencar la dinàmica del Bera Bera i fer reaccionar a l’equip.

El Bera Bera utilitzava la seva millor arma que és la bona defensa i el contraatac i s’arribava al descans amb el resultat de 22-10.

La segona part el Vivelafruta.com-E Castelldefels ajustava una mica la defensa i amb atacs molt llargs aconseguia millors ocasions de gol, però no va poder retallar al marcador i s’arribava al final del partit amb el 37-23.

Val a dir que abans del partit es va rendir un homenatge a Maialen Fernandez, jugadora de categoria inferior del Bera Bera que ens va deixar la setmana passada

 

23 Vivelafruta.com- E Castelldefels: Anna Manaut(4), Anna Sancho(1), Ona Muñoz, Maria Cadens, Patricia Espinola(3), Sara Gil(11), Emma Boada(2), Silvia Lladró, Roser Espert(1), Paula Corrales(1), Carlota Teixidó, Paula Tercero.

37 Balonmano Bera Bera: Azanza(1), Arrojeria(4), Arizaga(2), Ezkurdia(2), Menendez (3), Temprano, Elorza(1), Echeverria(6), Zugarrondo, Pinedo(5), Ziarsolo(6), Martinez(1), Nuñez(5), Ederra(1).