16 marzo 2015

JORNADA 18 DHF: Vivelafruta.com – Esportiu Castelldefels contra BM Granollers

Vivelafruta.com-E Castelldefels s’enfrontava dissabte contra BM Granollers. Les noies de Castelldefels van sortir molt concentrades a la pista i sabent el que es jugaven, de fet en el minut 20 el Granollers només havia aconseguit marcar 3 gols. En els darrers minuts de la primera part, dues exclusions seguides al Castelldefels van fer que el BM Granollers es posés per davant del marcador arribant al descans amb un 7-9.
La segona part el BM Granollers, va aconseguir augmentar la diferència, el Castelldefels canviava la defensa, 5:1, 1 mixta, 2 mixtes, però no va aconseguir ajustar la defensa. En atac tampoc estava encertat i fallava molts llançaments.

20 Vivelafruta.com – E. Castelldefels: Andrea Garcia, Anna Manaut(4), Anna Sancho, Ona Muñoz(2), Maria Cadens, Patricia Espinola(3), Sara Gil (4), Gael Alfaro, Emma Boada (7), Silvia Lladró, Roser Espert, Paula Corrales, Carlota Teixidó, Eva Torremorell, Paula Tercero.
26 BM Granollers: De la Torre, Vizuete(6), Enriquez, Poo(1), Tomás, Capdevila, Ausas, Logvin(6), Ascaso, Jabby(2), Sevilla, Moreno(4), Gonzalez(1), Mora(3), Dopico, Rojas(3).