12 abril 2015

JORNADA 20 DHF: Vivelafruta.com – Esportiu Castelldefels contra BM Porriño

S’escapen 2 punts

El VivelaFruta.com Esportiu Castelldefels jugava aquest dissabte contra el BM Porriño i era necessària la victòria per poder apropar-se al Cleba León.

El partit va començar molt igualat, amb errades per part dels dos equips.

A partir del minut 15 el Porriño va poder marxar de 2 gols, VivelaFruta.com Castelldefels defensava bé però li costava anotar, fet que aprofitava el Porriño per marcar de contraatac, i amb un parcial de 2-8 es va arribar al descans amb un 9-13.

La segona part el VivelaFruta.com Castelldefels va sortir a per totes, reduint distàncies, però no acabava d’apropar-se, es va canviar la defensa per tal de poder robar pilotes, però el Porriño arribava més fresc als minuts finals del partit degut a la rotació de les seves jugadores i es va arribar al final amb el 25-28.

25 VivelaFruta.com Esportiu Castelldefels Andrea Garcia, Anna Manaut(4), Anna Sancho, Ona Muñoz(3), Maria Cadens, Patricia Espinola(3), Sara Gil(10), Emma Boada(2), Gael Alfaro, Silvia LLadró, Roser Espert ,Paula Corrales(2),Carlota Teixidó, Eva Torremorell, Paula Tercero(1).

28 BM Poriño Cerqueira(3), Mateo(3), Martinez, Olsolya(1), Martinez, Cacheda(2), Sanchez, Alexandra(6), A.Dapena(3), Alba Dapena(3), Sanmartin(4), Teres(2), Rivas( 1), Sanjuan, Martínez, Lopez.