27 abril 2015

JORNADA 21 DHF: Cleba León contra Vivelafruta.com – Esportiu Castelldefels

S’ESCAPEN 2 PUNTS A LLEÓ

El partit era vital per als dos equips, qui guanyés el partit tenia moltes opcions de mantenir la categoria.

El partit no va poder començar millor per el VivelaFruta-Castelldefels, ja que va començar dominant el marcador. En el minut 8’ el Cleba León es veia obligat a demanar un temps mort (6-2), el marcador es va ajustar un mica però el Castelldefels, molt fort en defensa, dominava el partit, sempre per davant del marcador fins arribar a la mitja part amb 10-11.

A la segona part, el León aconseguia empatar el partit, però VivelaFruta-Castelldefels, va ajustar la defensa i va poder tornar a posar-se per davant del marcador.

Els darrers 8 minuts el Castelldefels va jugar 4’ amb una jugadora més però no va saber aprofitar-ho, errades de llançament i mala defensa feia que el Cleba León es posés per davant aconseguint 2 punts molt importats per poder mantenir la categoria.

21 Cleba Leon: Gonzalez, Lozano ,Calvo, Ubillos, Gonzalez(1), Caño(6), Méndez(5), Blanco, Ellina, Prieto(2), Hepperi(2), Palomino, Viñuela(2), Cabello(1), Roldan(2), Angel.

20 Vivelafruta.com-Castelldefels: Andrea Garcia, Anna Manaut(4), Anna Sancho(1), Ona Muñoz(1), Patricia Espinola(1), Sara Gil(5), Emma Boada(6), Silvia Lladró, Roser Espert,Paula Corrales(2), Carlota Teixido, Eva Torremorell, Paula Tercero(1).