4 mayo 2015

JORNADA 22 DHF: Helvetia Alcobendas contra VivelaFruta.com – Esportiu Castelldefels

Vivelafruta.com-E Castelldefels s’enfrontava aquest dissabte a Madrid contra Helvetia BM Alcobendas, partit a priori molt complicat.

El partit va començar molt bé per les jugadores del VivelaFruta.com, doncs varen estar durant tota la primera part per davant del marcador, amb diferències de dos i tres gols i arribant a la mitja part amb un empat a 14.

La segona part el Castelldefels va sortir a per totes, tenia molt a guanyar i poc a perdre. L’Alcobendas havia de canviar el seu sistema defensiu, passant a un 5:1. El Castelldefels, molt fort en defensa, aconseguia robar pilotes i bones ocasions de gol en atac posicional però la seva portera amb més de 15 parades impedia que el Castelldefels s’emportés el partit.

27 Helvetia BM Alcobendas, Ferrer, Sans(5), Aramendia(7), Rodriguez, Azurmendia, Arderius, Prieto(1), Cardador(3), Ceballos , Garcia, Frances (4), Carrera, De la Cruz(1), Ausas, Navas.

24 Vivelafruta.com- E Castelldefels Andrea Garcia, Anna Manaut(2), Anna Sancho(3), Ona Muñoz(4), Patricia Espinola (1), Sara Gil(6), Emma Boada(5), Silvia Lladró, Roser Espert, Paula Corrales (1), Carlota Teixidó, Paula Tercero(2).

 

La propera jornada Valencia visita Can Vinader a les 19.30h