11 mayo 2015

JORNADA 23 DHF: VivelaFruta.com – Esportiu Castelldefels contra Canyamelar Valencia

Vivelafruta.com-E Castelldefels s’enfrontava dissabte contra Canyamelar Valencia

Vivelafruta.com-Castelldefels, que en cap moment es va sentir còmode a la pista, va jugar a ràfegues. Els primers minuts van ser bons i es col·locava per davant en el marcador, fins que en el minut 15 el València va ajustar en els llançament i es va col·locar per davant, arribant amb un 14-16 al descans

La segona part continuava amb la mateixa tònica, el Valencia agafava una avantatge de fins 5 gols, fins que a 10 minuts per al final, el Castelldefels va encadenar bones defenses amb l’encert de l’atac i va fer que s’apropés en el marcador fins el 26-27 final, la recció però, va ser una mica tard.

Cal destacar com a nota positiva, el retorn a les pistes de Gael Alfaro després de la lesió soferta a principis de temporada i que la va fer passar pel quiròfan.

26 Vivelafruta.com- E Castelldefels: Andrea Garcia, Anna Manaut(3), Anna Sancho(1), Ona Muñoz(4), Maria Cadens, Patricia Espinola(7), Sara Gil(2), Gael Alfaro, Emma Boada(2), Silvia Lladró, Roser Espert(2), Paula Corrales(3), Carlota Teixidó, Eva Torremorell, Paula Tercero(2).

27 H Canyameral Valencia: Herreros (1), P Descalzo(5), E Descalzo, Bravo(4), Esterri, Gutierrez, Morell, Amo, Cañavera (3), Aguas, Segura(9), Alonso(5).