25 mayo 2015

JORNADA 25 DHF: VivelaFruta.com – Esportiu Castelldefels contra Aula Cultural

Últim partit a casa del Vivelafruta.com Esportiu Castelldefels

Dissabte Vivelafruta.com va jugar el seu darrer partit a casa a la màxima categoria femenina estatal.

El partit es jugava davant de L’Aula Cultural, un partit on les locals no es jugaven res ja que no hi havia cap opció de mantenir la categoria i l’Aula Cultural havia de guanyar per tenir opcions a competició europea la propera temporada.

El partit va estar igualat la primera part, l’Aula s’escapava de tres gols però el Castelldefels, que volia fer bon paper en el darrer partit davant la seva afició, ajustava la seva defensa i aconseguia robar pilotes, marxant a la mitja part de dos gols.

A la segona part l’Aula Cultural va apretar en atac i el Castelldefels canviava la defensa a una mixta sobre la central però, tot i lluitar fins al final, no va poder obtenir la victòria, arribant al final del partit amb un 29-37.

29 Vivelafruta.com-Castelldefels: Andrea Garcia, Anna Manaut(4), Anna Sancho(2), Ona Muñoz(2), Maria Cadens, Patricia Espinola(3),S ara Gil(6), Gael Alfaro, Emma Boada(4), Silvia Lladró, Roser Espert(2), Paula Corrales(4), Carlota Teixido, Eva Torremorell, Paula Tercero(2).

37 Aula Cultural, Fernandez, Casquero, Lopez(7), Vergara(8), Nieto, Guerra, Calderan(3), Cifuentes(3), Fernandez A.(8), Viloria (1), Muñiz, Gonzalez(7)