26 agosto 2015

Aviat comencem !!!

Tenim en marxa la planificació de la temporada vinent, plena de nois i noies en quasi totes les categories. El Sènior Femení A serà el primer equip a fer pretemporada el 24 d’agost, la resta, noies i nois, també començaran els primer dies del setembre per preparar algunes fases. Per la tradició del nostre Club ens fa molta il·lusió poder dir-vos que hem recuperat la secció Sènior Femení B, que jugarà a Primera Catalana la pròxima temporada.

El 12 de setembre farem un Torneig amistós, on el primer equip Femení serà l’amfitrió. Els convidats seran Amposta, San Joan Despí y Sant Vicenç.

Nous fitxatges 1er equip, continua l’il·lusió.

Tenim el plaer de presentar-vos les noves incorporacions per la temporada pròxima en el DHF Plata.:

Pedro i Ramón, entrenadors. Tots dos amb experiència a Lligues nacionals i amb Selecció Catalana.

Vanesa Zafra, Laia Andrade, Alexia Picas, Judith Molero i Berta Rodriguez. Totes elles tenen historial amb la Selecció Catalana, experiència, joventut, molta il·lusió…  Algunes hi han passat ja por el nostre Club.

Amb la Divisió d’Honor Plata tenim una oportunitat magnifica i  molt bonica per continuar amb categoria nacional. Sort a tots els components de l’equip i salutacions a tots els seguidors.

Que tingueu Bon Estiu!!