2 enero 2016

D.E.P. Gonzalo Usero Martínez.

Ahir 1 de gener de 2016 va morir Gonzalo Usero Martínez, pare de la treballadora de la Federació Catalana d’Handbol Encarna Usero, i que fos secretari de la Federació des de 1950, ostentant posteriorment el lloc de secretari del Comitè de Competició des de la seva jubilació fins a 2012.

Història viva de l’Handbol català i de la Federació Catalana, no es pot entendre l’Handbol català sense la figura de Gonzalo Usero.

Francisco Blázquez, president de la R.F.E.BM., ha informat al president de la FCH, Tomás Moral, que en tots els partits en els quals participin els combinats catalans de la primera jornada dels Campionats d’Espanya de seleccions territorials, que demà arrenquen a Almeria, es guardarà un minut de silenci en memòria de Gonzalo Usero i en agraïment al seu llegat.
Donem les gràcies a la R.F.E.BM. per la notícia.

D.E.P.