15 marzo 2016

VI Diada de l’Handbol Femení Català.

Gran dia a la festa de l’Handbol base de Sant Feliu Ll. Aquest diumenge, els nens i nenes de la nostra Escola han pogut gaudir d’una jornada d´Handbol i oci, amb inflables i diferents activitats organitzades per la FCH i l’EH Sant Llorenç.

Sant Feliu de Llobregat, i més concretament el Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin,  va ser la seu de l’exitosa Diada de l’Handbol Femení català, que enguany arribava a la seva sisena edició. L’actual Ciutat HandboliCat va viure la gran festa de l’Handbol femení català, organitzada pel Club Handbol Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat i per aquesta Federació Catalana d’Handbol.

 

Aquesta sisena Diada va començar amb la celebració de la Trobada de HandboliCat Femenina que es va desenvolupar durant tot el matí i les primeres hores de la tarda. Prop de quaranta equips van gaudir de l’handbol omplint les 6 pistes habilitades al Pavelló Esportiu i les pistes exteriors, juntament amb la zona lúdica d’inflables, que tot plegat feia que es respirés una gran festa de lhandbol femení de les més petites.

Donem las gràcies a la FCH per la notícia.

Per a més informació cliqueu a l´enllaç.