28 julio 2016

II Torneig d´Handbol Platja Esp Castelldefels.

Es va celebrar el II Torneig d’Handbol Platja Esportiu Castelldefels, els dies 22 23 i 24 de juliol.

Aprofitant la celebració del 75 aniversari de la Federació Catalana d’Handbol, hem comptat amb partits d’exhibició de les Seleccions catalanes per primera vegada.

A l’àmbit esportiu felicitem a tots els equips i, especialment als campions de les categories, es van fer les Finals del Campionat de Catalunya.
Campions de Catalunya van ser en categoria sènior masculina l’Handbol Platja Granollers (sots-campió el Cocoloco TEAM), en categoria sènior femenina l’Handbol Platja Granollers A (sots-campió les Jurásicas de Castelldefels).
A la Base en categoria masculina el campió va ser ARHS A (sots-campió Harresi Kaigan A) i en categoria femenina el campió va ser Harresi Kaigan A-Companyes (sots-campió ARHS A).

Vam tenir aigua a la mar i el cel, a pesar de les pluges caigudes va ser un èxit de participants amb 6 camps de joc, 84 equips i més de 800 esportistes. La gent va gaudir molt. Vam rebre felicitacions des de tots els àmbits, col·laboradors, Federació Catalana, equips participants…
L’organització va treballar molt, els voluntaris van fer-ho molt bé, els àrbitres van ser genials…

Donar les gràcies als nostres col·laboradors i espònsors, sense ells no hauria estat possible aquesta aventura. Chiringuito Iguana, Ajuntament de Castelldefels, Fruites Antonio, Super Rosita, Casanova Beach, Camisetas Hércules, Rebelblood….moltes gràcies, fins sempre!!!

Però, sense els participants i la gent que va gaudir de l’esdeveniment no hi hauria festa. Moltes gràcies a tots i fins a l’any que bé.

2o Tor Hand Plat E Cast (7)

2o Tor Hand Plat E Cast (53)