25 septiembre 2016

Infantil i Juvenil Masculins a 1a Catalana. Cadet a segona.

Felicitats al Juvenil Masculí, jugarà aquesta temporada a 1a Catalana.
El divendres va guanyar a la pista del C H Rubí (29-31), el dissabte a Can Vinader va vèncer al GEIEG (39-25) i el diumenge va perdre a casa de La Salle Montcada (39-35). Segons de grup, i….a PRIMERA!!!

Els nois del nostre Infantil Masculí també s’han classificat per jugar a 1a Catalana.
Van empatar el primer partit el divendres davant del C H S Llorenç a Can Vinader (26-26), el dissabte van guanyar a casa del Joventut H Mataró (19-30) i el diumenge a casa van superar a l’EH S Vicenç (30-15). Felicitats!

Per contra al Cadet Masculí jugarà a 2a Catalana. Van perdre el primer partit amb l’AEH Les Franqueses (29-19) el divendres, van caure al dissabte a Can Vinader enfront del Sants Ubae (29-30) i el diumenge van perdre al camp del H S Quirze (31-25).
Sagú que aquest grup ho farà molt bé a Segona Catalana. Endavant nois!