Galeria de imágenes.

3r Torneig Handbol Patja 2017.

Después de la tormenta siempre viene la calma… ,nunca mejor dicho. Desde la organización del 3  Torneig Handbol Platja Castelldefels 2017, queremos dar las gracias a todos los equipos, jugadores / as, responsables, padres y madres, árbitros, voluntarios, patrocinadores, y a todos los que asistieron al último fin de semana en la playa en Iguana Chiringuito. Esperamos que hayan disfrutado de un fin de semana lleno de playa de balonmano, incluso la última tormenta en el momento de la entrega de los premios. Nuestras disculpas a todos los ganadores a quienes no pudimos ofrecerles el premio oficialmente ( los recibiréis). Lo más importante es que a pesar de los grandes destrozos materiales que sufrimos, y que hasta hace pocas fechas hemos estado arreglando, ninguna persona resultó herida y todo el mundo está bien, hay cosas que no se pueden controlar y el tiempo es una de ellos. Por fin, queremos felicitar a l@s campeon@s ARHS La Roca.cadete masculino, ARHS La Roca. cadete femenino, senior Harresi Kaigan femenino y senior BHC PLAN B masculino.
Gracias por todo y nos vemos el año que viene. 🌴🏐#hpcastelldefels2017
Os dejamos enlace de flickr para ver algunas fotos del Torneoaquí.

Presentació de l´Handbol Esportiu Castelldefels 2016/2017.

Dissabte 10 de setembre vam fer la presentació del nostre Club, des de primera hora del matí vam organitzar partits de la base, cap a les dues de la tarda vam fer una Paellada, per uns 120 comensals.
Vam tenir la companyia de la nostra Alcaldessa, la Candela López, i el Regidor d’Esports, el Fernando Cerpa, donem les gràcies a tots dos per la seva implicació.
A les quatre de la tarda va començar el Torneig del nostre Sénior Femení DHF Plata, cap a les set i mitja les nostres noies van arribar a la final, que van guanyar a l’Associació Lleidatana. La jornada va acabar amb el nostre Sénior Masculí i l´Handbol Poblenou.
Desitgem una bona Temporada per a tots nostres jugadors i jugadores.
Us deixem l’enllaç de flickr perquè pugueu veure unes fotos, aqui

2o Torneig Handbol Patja 2016.

Es va celebrar el II Torneig d’Handbol Platja Esportiu Castelldefels, els dies 22 23 i 24 de juliol.
Aprofitant la celebració del 75 aniversari de la Federació Catalana d’Handbol, hem comptat amb partits d’exhibició de les Seleccions catalanes per primera vegada.
A l’àmbit esportiu felicitem a tots els equips i, especialment als campions de les categories, es van fer les Finals del Campionat de Catalunya.
Campions de Catalunya van ser en categoria sènior masculina l’Handbol Platja Granollers (sots-campió el Cocoloco TEAM), en categoria sènior femenina l’Handbol Platja Granollers A (sots-campió les Jurásicas de Castelldefels).
A la Base en categoria masculina el campió va ser ARHS A (sots-campió Harresi Kaigan A) i en categoria femenina el campió va ser Harresi Kaigan A-Companyes (sots-campió ARHS A).
Vam tenir aigua a la mar i el cel, a pesar de les pluges caigudes va ser un èxit de participants amb 6 camps de joc, 84 equips i més de 800 esportistes. La gent va gaudir molt. Vam rebre felicitacions des de tots els àmbits, col·laboradors, Federació Catalana, equips participants…
L’organització va treballar molt, els voluntaris van fer-ho molt bé, els àrbitres van ser genials…
Donar les gràcies als nostres col·laboradors i espònsors, sense ells no hauria estat possible aquesta aventura. Chiringuito Iguana, Ajuntament de Castelldefels, Fruites Antonio, Super Rosita, Casanova Beach, Camisetas Hércules, Rebelblood….moltes gràcies, fins sempre!!!
Però, sense els participants i la gent que va gaudir de
l’esdeveniment no hauríem tingut festa. Moltes gràcies a tots i fins a l’any que bé.
Resultats i Cuadrants del Torneig.:  aqui
Us deixem l’enllaç de flickr perquè pugueu veure unes fotos, Album 2o Torneig Handbol Platja 2016 

Presentació de l´Handbol Esportiu Castelldefels 2015/2016.

El diumenge 27.09.15 vam fer la presentació del nostre Club en Can Vinader. Vam poder comptar amb la presència de la Sra. Candela López, Alcadesa de la nostra ciutat, i del Sr. Fernando Cerpa, Regidor d’Esports. A Tots dos agraïm el suport mostrat des del nostre Ajuntament per la nostra Entitat.
Us deixem l’enllaç de flickr perquè pugueu veure unes fotos,
Album Presentació Club 2015

1er. Torneig Handbol Platja 2015.

Des de La Presidenta, El Director Tècnic del Torneig, i el grup de Directius del Club.:
Agraïm l’ajuda, la implicació, l’esforç, la col·laboració i el treball de tots els espònsors, l’Ajuntament de Castelldefels, àrbitres, voluntaris i, és clar, a tots els participants per fer possible la celebració d’aquest Torneig i que hagi sigut una realitat. Comencem a treballar per l’any vinent, preguem disculpes si cal, us esperem a tots ….. Bon Estiu!!!!
Resultats i Cuadrants del Torneig.: aqui
Us deixem l’enllaç de flickr perquè pugueu veure unes fotos, Album 1er Torneo Handbol Playa 2015